Ulemper ved BLW

Ingen regel uden undtagelser

imagesCAL0Z7YQFra vi startede BLW (da Walther var ca. 6 måneder) og frem til han var 8,5 måned var vi meget konsekvente – Ingen skemad! Jeg ammede og hvad han ellers indtog af mad styrede han selv.

Da Walther var 8,5 måned skulle jeg til polterabend, og jeg skulle derfor være væk fra sidst på eftermiddagen og aftenen, hvilket var det tidsrum jeg ammede mest. Ingen problem tænkte vi – et par uger inden polterabend – vi vænner ham til mælk fra flaske! Tidligere havde han drukket vand fra flasken, så vi vidste han kunne teknikken. Den før omtalte meget bestemte herre nægtede at tage flasken. Hverken vand, modermælk, MME eller sødmælk ville han tage – Mike afprøvede ved forskellige temperaturer, forskellige steder i hjemmet osv. Han blev hidsig – Mike prøvede til flere gange – lige lidt hjalp det. For at sikre os, at Walther var mæt når han skulle lægges i seng, og jeg ikke var hjemme til at amme, fik han skemad til aftensmad – Vi prøvede til op til selve dagen, og Walther ville nu gerne åbne munden og blive madet. Det var helt mærkeligt – at made sit barn når man egentlig ikke havde gjort det tidligere. Men det gik! Dog var det slet ikke så hyggeligt, synes jeg 🙂

På selve dagen for polterabend sørgede hans far for at give ham skemad og BLW til aftensmad, og han kunne uden problemer putte ham – You gotta do what you gotta do!

Den 13. september skal vi til bryllup i København, hvor vi skal overnatte på hotel. Det er første gang Walther skal passes (han vil være 9,5 måned), og nu er der indkøbt ny flaske, så det får et forsøg mere. Jeg ammer stadig om natten, og det ville være dejligt, hvis han ville tage flasken, så vi er trygge ved at han er mæt og glad til natten. Tiden må vise hvad herren siger til den – vi er kun lige gået i gang, og han synes flasken er vældig interessant – om ikke andet så at gumle på :-). Vi må se om der skal skemad i brug igen, eller om han vil tage flasken til den tid.

I øvrigt er min holdning den, at dem der passer ham bestemmer. Hvis de gerne vil give skemad og er mest trygge ved det (fordi man så ved, hvor meget han har fået at spise), så er det det, de skal gøre. Det giver ro at man ved, at ens barn er ikke er sulten, når man putter. Dette sikrer jeg normalt med amning, og andre ville kunne sikre det med flasken – hvis han ellers gad tage den 🙂 Jeg overlader kun min dreng til mennesker jeg stoler på, så jeg er tryg.

Walther skal starte dagpleje først i september – har hørt fra andre at de ikke er så vilde med BLW pga. svineriet. Ved endnu ikke hvad min dagplejemors holdning er, men det tager jeg som det kommer. Kan egentlig godt forstå, at forældres specielle ønsker er svære at implementere i en dagligdag med mange børn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ulemper ved BLW