Ingen regel uden undtagelser

Nu med GRANDER vand – Et sundt liv begynder med levende vand

untitled

Vi har i dag fået installeret grander enheder – så nu rinder der frisk og lækkert Grander vand ud af vores vandhaner 🙂

Johann Grander opdagende for 25 år siden, en genial metode til vitalisere vand i respekt og samklang med naturen. Han har modtaget den højeste æresbevisning fra det Østrigske videnskabsministerium for sin opdagelse.

Vitaliseret vand styrker vandets naturlige egenskaber, skaber liv, balance og grønne besparelser, uden vedligeholdelse eller driftsomkostninger.

Se artikel om det “mærkelig vand” i Samvirke her: http://samvirke.dk/sundhed/artikler/maaske-kan-vand-huske-forandre-naar-spiller-musik.html

Hvad er grander vand?

Nedenstående information er kopieret fra: http://www.grander-technologie.com/dk/grandereffekt/index.php

Vandet bliver vitaliseret ved hjælp af frekvenser/energispektrer fra informationsvand, som er indkapslet i alle GRANDER enheder.

Informationsvandet er udviklet af den Østrigske naturforsker Johan GRANDER, på grundlag af omfattende studier af naturen. 

Forandringer og virkninger

Vitaliseret vand har en helt enestående hexagonal struktur som medfører at vandets kvaliteter styrkes på en række områder:

De gavnlige bakterier i vandet bliver styrket og dermed også vandets selvrensende egenskaber og mineraler som f.eks. kalk, jern og mangan reagerer anderledes og sætter sig bl.a. ikke fast på materialer. 

Mange hundrede af videnskabelige undersøgelser gennem de sidste halvtreds år har konsekvent afsløret at frekvenser inden for det elektromagnetiske spektrum, har en stærk indvirkning på hver eneste facet at de biologiske reguleringsmekanismer.

To af Danmarks industrifyrtårne (Danisco og Topsøe) har valgt at installere GRANDER vamd. Ingen  kan rigtig forklare, hvordan det virker – men alle kan se det..

Det bliver spændende hvilke effekter vi kan mærke ved GRANDER vand – Følg med på bloggen!

2 kommentarer

  • Ulrik

    Hvad har jeres oplevelse været med Grander-vand, siden I fik det installeret?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Gerd

      Vi er meget imponerede. Det er primært på kalkindholdet vi mærker det, men min mor (som har gigt), drak udelukkende vores vand i 6 måneder og mærkede en markant fremgang. Ikke mindst da hun stoppede igen, kunne hun mærke forværringen.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen regel uden undtagelser