Væskemangel

Kitchen4kids

giraf

Jeg synes I skal kigge forbi www.kitchen4kids.dk. Kitchen4kids vision er at få børn i køkkenet. De sælger bl.a. de skønneste køkkenredskaber til børn i alle aldre.

Kun 4 procent af børnene mellem 3 og 18 år deltager på en tilfældig aften i husstandens madlavning. Det viser tal fra FDB Analyse. Som tidligere skrevet, går jeg jo meget op i, at gøre alt hvad jeg kan for, at Walther ikke bliver kræsen. Mange oplever det som en kamp, at få listet grøntsager og sunde retter indenbords. Undersøgelser viser, at børn får større nysgerrighed omkring en madvare, hvis de har set og rørt den i rå tilstand. En rødbede virker måske ikke helt så ukendt og skræmmende, hvis man selv har skrællet og tilberedt den, og det kan være med til at holde kræsenheden fra døren. Inddragelsen i madlavningen skal slevfølgelig afstemmes med barnets alder.

Walther (15 måneder) har ikke været med til at lave mad endnu. Kun i hans eget legekøkken. Havde egentlig tænkt, det nok var for tidligt. Men efter at have set hvilke køkkenredskaber man kan få til tumlinge på kitchen4kids, skal der laves om på det 🙂 Jeg vil nu lade mig inspirere, og finde de redskaber, jeg mener, passer til Walther – Så han kan komme med i køkkenet.  Tror mit første køb bliver et giraf piskeris (som vist på billedet) – http://kitchen4kids.dk/tumlinge-0-2-aar-155/giraf-piskeris-nordic-ware-p1454. Om ikke andet er jeg sikker på, at han vil elske den larm han kan lave med det 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Væskemangel